Translate

mandag 17. mars 2014

Vår i luften.

En venninne av meg fikk en skikkelig julete korg med sjokolade i til jul og la inn et umiddelbart ønske om lignende kurv,bare den var i farger som kunne stå framme hele året.Hun har en forkjærlighet til lilla,men jeg ville spe på med litt friske farger innimellom.
Det finnes mange maler til slike esker.Denne er fra Kitt Jorunn fra Scrapomania.Har brukt hvit og lilla bazill.Mønsterarket er fra Prima(2012,Fairy Belle Collection "Firefly") og var strengt tatt nydelig nok i seg selv.Jeg ville imidlertid ha masse blomster og farger på esken.Alle blomstene er laget av div restepapir og av punchere og dies.Metall fra Korthobby.Puncheren som er brukt på hanken er fra et sett kjøpt på Clas Ohlson for flere år siden.Sløyfene laget med Bow-it-all.Halvperler og glassperler fra Ebay.Vet ikke hva de kalles jeg,men tre buer med perler(?)og ModPodge fra Scrapomania.Har også brukt en punch fra MS.

Deltar i disse konkurransene:
Scrapomania         , Vår i luften
StampARTic     A pop of color
KortHobby       Innpakning/gave

4 kommentarer:

 1. Ååååå, for en herlig kurv. Takk for at du deltar i utfordringen til Korthobby.no denne måneden.

  DT- Kjersti

  SvarSlett
 2. Fikk sett mere av den her ja. Utrolig nydelig kurv Belinda .Nydelig det mønsterarket. Å alle blomstene du har laget selv da, du er rå:) Skal si du har svingt deg rundt og fått en flott blogg:)
  Du er med på mange utfordringer oxo, lykke til vennen:) Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Du e go du, Nina;) Tusen takk! Har ikkje skjønt alt ved bloggen enda, men det siger vel forhåpentligvis inn litt etter litt.Finner stadig flere utfordringer jeg vil prøve meg på, men helt proff e eg nok ikkje...;)

   Slett