Translate

mandag 5. januar 2015

Bokstavutfordring hos Papirlosjen.

Godt nytt år!
I dag starter en ny utfordring hos Papirlosjen.Denne gangen har vi en bokstavutfordring.Du skal bruke tre ting på prosjektet ditt som starter på forbokstaven i fornavnet ditt.Det kan være litt av en utfordring for enkelte!For min egen del hadde jeg lite problemer med å finne ting på B.

Denne måneden er det Scrappegarasjen som sponser Papirlosjen.En flott premie venter vinneren og vi har lekt oss med buttons fra de.

Mitt DTbidrag er full av ting som begynner på bokstaven B. Buttons,bazill,blå,baby,blonde,babysko,bamse og blomster.Heldig med forbokstaven min til denne utfordringen.

Selve kortbasen er laget i kartong.kortet er 6x6inch med en brett på 1,5inch.Har brukt en ferdigbrettet halvdel av en eske og målt meg til hvor jeg skal kutte i fronten.På framsiden her har jeg brukt mønsterark fra Papirdesign.Det heter Herman og er fra 2012.
Babyskoene er laget av en dies fra Joy Crafts.Mønsterarket de er laget i er fra Maja Design,Coffee in the Arbour(Lovely weather)
Blondene er kjøpt privat.Blomstene er fra Wild Orcid Crafts samt noen jeg har byttet til meg privat.Perlepynt fra Kort&Godt.Buttons fra Scrappegarasjen.Charms fra Korthobby.Silkebånd,perlebånd og perler er fra Ebay.splittbindersene har jeg fått.


Synes de er utrolig søte disse små babyskoene.Innsiden av kortet er dekket med blå bazill.Skrivefeltene er laget med Lifestyle Nesting Dies og kantet med glitterlim.Stempelteksten er embosset med sølv.De søte bamsene er fra Joy Crafts.Kuttet,embosset og svertet med Vintage Photo.
Har brukt mønsterarket fra Papirdesign,Herman.Her skal også mitt personlige stempel på plass,men jeg kunne ikke finne det før bildene ble tatt ;)

Da håper jeg du er blitt inspirert til å prøve deg på vår utfordring denne måneden.Lykke til!

Happy Scrapping!

Klem fra Belinda

Deltar i disse utfordringene:
Kreativ Scrapping:utfordring-1-anything-goes.
Vintage utfordringer:utfordring-93.

4 kommentarer:

 1. Nydelig dåpskort! Så herlig med de små skoene :-) Tusen takk for at du deltar hos Vintageutfordringen denne gangen. Ha en flott dag! DT Heidi

  SvarSlett
 2. Skønt dåbskort .. så fine de små sko er!

  1000 tak fordi du deltager hos os på Vintageutfordringen.

  Jytte, DT :)

  SvarSlett
 3. Godt nyttår !
  Nydelig dåpskort !
  Takk for at du deltar i Korthobbyutfordringen .
  Ha en flott dag :)
  Wenche

  SvarSlett
 4. Så lekkert!

  Tusen takk for at du deltar i utfordringen vår hos Kreativ Scrapping!

  DT Linda

  SvarSlett