Translate

torsdag 30. juli 2015

To lerret.

For noen uker siden lagde jeg disse to lerretene.Veldig forskjellige,men like morsomme å lage.Rosebildet er laget av tre hjemmelagde papirroser laget etter denne videoen.Slett ikke vanskelig,men litt pirk.Mine er laget av hvitt,litt tykkere kopipapir.To store og en litt mindre.Grunnet lerretet med hvit og cream og la tykke lag.Mens malingen var våt klappet jeg inn litt gammelrosa her og der.Lot grunningen tørke helt før jeg festet rosene og lekte med mer maling.La inn litt bronse i tillegg på rosene og fargen som renner.Har brukt en dies fra Marianne Design og stanset ut i to rosafarger.Svertet embossingen med Vintage Photo og festet små perler på. Har også brukt litt Stickles Star Dust her og der.Malte sidene med gammelrosa for å ramme inn lerretet.
Dette lerretet skal få plass i stuen.Det er bilde av to bestevenner.Bildet er montert med dekopagelim,type matt.Da jeg ikke hadde så mye utstyr eller mediumer tilgjengelig så ble all bakgrunnen laget med store mengder maling.Så store at det brukte nesten to døgn på å tørke.Bildet montert først og maling dyttet inn mot kanten av bildet.Da alt hadde tørket prøvde jeg først å brushe sølvmaling lett på.Ble ikke fornøyd med resultatet,så tok et papirtørkle og strøk fargen utover.Det fikk fram strukturen bedre og da det tørket markerte jeg opp linjer med spatel og litt maling.Tre knapper i sølvfarge ermontert i hjørnet.


Jeg er veldig fornøyd med lerretene mine.Kanskje du finner litt inspirasjon i dem?

Klem fra meg ;)

Deltarmed roselerretet i disse utfordringene:
Hjerteboden: juli-utfordring.

1 kommentar:

  1. Artig å bruke papirhobbyen til noe annet enn kort og layouts også... ;-) Takk for at du deltar hos Hjerteboden. Klem fra Rita

    SvarSlett