Translate

torsdag 7. januar 2016

Mine første LOer.

Vi har en utfordring gående hos Papirlosjen som heter "Favoritt".I den anledning har jeg laget mine første LOer på egenhånd.Har laget to tidligere,begge på kurs.Album av familien har vært i tankene mine lenge og nå ser det ut for at jeg er i gang.
Sponsoren denne måneden er Kort&Godt. De er også en av mine favoritter.Godt representert på mine LOer også da mønsterarkene er derfra.Ankeret er fra et sett med gull og sølvanker.Funnet hos Scrapomania.Husker dessverre ikke produsent.Grovt tau hører med:)


Stråene fant jeg hos Interiørgleder.Står ingenting på dem av produsentnavn."Fiskegarnet" er en oppkuttet løkstrømpe som har fått en omgang med Gesso.Skjellene er funnet både hos Nille og Europris.Den lille figuren i keramikk har jeg funnet i et sett hos Scrapomania.Buttons fra Prima.Den lille glassflasken er fra et sett fra Prima.Fylte den med dekorsand.Jeg har brukt stensil fra Prima,3D Matt Gel og sprayet med Lindys Stamp Gang,Danny Zuko`s Denim når det var tørt.

Dette var min tolkning av favoritt.Får jeg se din?

Klem fra meg

Deltar i Papirplanetens utfordring utfordring-2-blått og hvitt.

1 kommentar:

  1. Kjempefine LOer, veldig stilig og gjennomført maritimt tema :) Tusen takk for at du deltok på PapirPlaneten sin utfordring. Masse lykke til! ♥ DT Tindaloo

    SvarSlett