Translate

torsdag 5. januar 2017

Første bidrag i 2017.

Og det er et bidrag for Papirlosjen sin første utfordring i 2017. Bi vil se bruk av stensil denne gangen. Du finner utfordringen her sammen med de andres bidrag. Ta gjerne en titt på hvor forskjellig vi har løst utfordringen og la deg bli inspirert.
Det kan være vanskelig å se hvor jeg har brukt stensilen,men på dette bildet kommer det mer fram. Har brukt 3D Gloss Gel som tørker gjennomsiktig. Dette kun for å lage litt mønster i bakgrunnen.


Jeg har laget et enkelt shaker-kort i str 6" x 8". Rammen fra Wycinanka er såpass stor at det måtte bli den størrelsen. Den er sprayet med rosa og lilla sprayer fra Lindy`s Stamp Gang. Limte rammen på et panel som var ørlite mindre enn basen og kuttet ut midten. Tegnet av midten på et stykke mosegummi og klippet ut slik at jeg kunne lime mosegummi under på hele panelet. Mønsterark,stempeltekst og blomster er fra Kort&Godt. Stempelmotivet er fra Magnolia og er fargelagt med Copics. Hun holdt opprinnelig blomster i hånden,men disse blie for vanskelig å klippe ut så jeg erstattet dem med ørsmå blomster fra Kort&Godt. Fargerike paljetter i ulik størrelse er inni shaker vinduet.

Kos deg med scrappingen!

Klem fra meg :)

Utfordringer:

Card Mania: layer-it.
Crafty Creations : anything-goes.


4 kommentarer:

 1. Gorgeous shaker card. Thanks for joining us at Card Mania Challenges. Good luck and hope you'll join us again.

  SvarSlett
 2. This is very pretty! Thanks for joining us at Crafty Creations. Anna-Karin DT

  SvarSlett
 3. Wow, this is a wonderful creation! Design is gorgeous! Beautiful colouring!
  Thanks for playing at Card Mania Challenge.
  Ileanaxx

  SvarSlett
 4. Beautiful design!Thanks for playing at Card Mania Challenge.

  SvarSlett