Translate

torsdag 15. juni 2017

PL-kit juni.

Som vanlig er det kitslipp for Scrapomania den 15.i hver måned. Det slippes både kort-kit og PL-kit. Har du lyst til å prøve deg med et abonnement finnes det flere valgmuligheter. Du kan sjekke dem ut her.
Jeg er nok ingen typisk PL-scrapper,men jeg liker tanken på å få samlet bildeserier på en albumside. Så da muligheten til å prøve seg med kit fra Scrapomania kom så måtte jeg prøve meg. Bare se på de herlige fargene i månedens kit:

Disse nydelige og friske fargene endte opp i 4 sider hos meg. Jeg er ingen kronologisk scrapper,så her hopper vi litt i tid og sted. Den første siden jeg vil vise er fra Bergen og min lille hageleilighet. Favorittgutta mine vasker opp etter middag.


Har brukt dieser fra Kaisercraft og Spellbinders tilå pynte opp litt.
Min neste side er rett og slett min unge. lovende i en heftig lek med en leketraktor. Full fart!


Jeg er opptatt av å ha det gøy med tantebarna mine. Prøver å lære dem å ikke ta seg selv så høytidelig. Det blir tidsnok mer enn nok alvor i livene deres. De to neste sidene er fra samme situasjon hvor alt som skulle til var to oversized briller og godt humør.På diise to sidene har jeg brukt papir fra denne blokken fra Studio Light bak bildene. Jeg hadde det kjempegøy med dette PL-kitet og håper det vises i resultatet.Får mer og mer sansen for PL, så blir nok flere sider etterhvert :)

Happy scrapping!

Klem fra meg

Utfordring:

PLNorge: junijuli17. ( Fargene og mange ord på skiltene inspirerer her)

3 kommentarer:

  1. Så härliga, riktigt glassiga sidor du skapat och foton man blir glad av! Effektfullt att klippa ut fotona. Tack för att du deltar i sommarutfordringen hos Project Life i Norge! / DT-Gunilla

    SvarSlett
  2. Härlig sida med många fina färgglada detaljer. Tack för att du är med och tävlar i utfordringen hos Project Life i Norge. / DT-Marit

    SvarSlett
  3. Skikkelig flotte sider, med herlige bilder og pynt! Takk for at du deltar i PLiN sin utfordring. DT Monica

    SvarSlett