Translate

onsdag 20. desember 2017

Ho ho ho.

Å bli spurt om å være gjestedesigner hos PLN synes jeg er en ære da dette er en scrappestil som jeg absolutt ikke gjør mye av. Når jeg først gjør det har jeg det skikkelig gøy med å sette sammen bilder,kort,tekst og pynt så hvorfor jeg ikke gjør det oftere har jeg ingen god forklaring på.
Oppgaven min hos PLN var noe med jul eller vinter. Da måtte jeg benytte meg av muligheten til å scrappe noe med noen fantastiske selfier jeg tok i april i år.
Å ha humor,selvironi og ha kunsten til å by på seg selv er kjempeviktig for meg. Livet er kort så hvorfor ikke le mest mulig langs livets vei? Alvor er det nok av uansett. 
Disse bildene ble tatt da jeg var på scrappetreff i Geiranger med Scrapomania. Ute var det faktisk snø, så julenisse i april var ikke helt utenkelig. På hotellrommet var det badekar og jeg ville nyte et bad. Setter på vannet,tar litt såpe i,setter flasken fra meg og går for å hente mobilen. Den ringer og jeg setter meg på sengen for å ta en prat. Ferdigpratet rusler jeg ut på badet igjen og får sjokk. Der har flasken med såpe falt ned i vannet og nå er det mer eller mindre skumoversvømmelse på badet. Vel, når det først var så mye så fant jeg ut at jeg måtte utnytte det. Resultatet ser du jo ;) Og ja,det kilte veldig på overleppa!
PL-sidene mine oser av diecuts lang vei. I grunnen enkelt sammensatt med flotte mønsterark fra Reminisce (Let it snow og Snow Day), dies,punch og litt bling så ble dette to humoristiske PL-sider. Ikke så mange bilder men jeg føler jeg har utnyttet de maksimalt her. Kjempegøy!
Ikke prøvd PL før? Jeg er fortsatt fersk innenfor denne sjangeren men synes det er gøy å få vist fram flere bilder på samme side. Ikke avskriv det før du har prøvd ;)
Ønsker deg en fredfull høytid med de du er glad i og masse latter i året som kommer :)

Juleklem fra meg

Utfordringer:


1 kommentar:

  1. Fantastisk, selv ironi må man ha. Kjempe viktig. Kule bilder og flott oppsett. Masse fin pynt. Tusen takk for at du deltar på Hjerteboden sin utfordring denne mnd. Klem DT-Gunn

    SvarSlett