Translate

tirsdag 5. juni 2018

Ferietid hos Papirlosjen.

Det er tid for ny utfordring hos Papirlosjen og denne gangen heter den "Ferietid". Veldig åpent for tolkninger,noe en ser i de ulike inspirasjonsbidragene. Sponsor denne måneden er Wycinanka og jeg har brukt litt forskjellig på bidraget mitt. For å få det til å passe tilkortet mitt så har jeg farget dem med Distress Stain.

Front

Inni

Fargelagt med Copics.

Legg til bildetekst

Bakside
Jeg har laget et rammekort i maritim stil. Ferietid for meg har ofte vært noe maritimt. Mange ferier som barn og tenåring ble brukt i båt og timevis med fisking. Både Akvariet i Bergen og Atlanterhavsparken i Ålesund er begge besøkt flere år. At min far jobbet som matros har nok også påvirket min fasinasjon til det maritime.
Jeg har nokdratt det litt langt denne gangen med kortet mitt. Fronten haret kuøye hvor en ser antydninger til undersjøisk liv. Inni er en sjøhest og havfrue med mye tang og skjell.
Har brukt dieser fra Marianne Design, Joy Crafts, Joanna Sheen og ebay. Mønsterark fra StudioLight, Joy Crafts og Prima. Motivet er fra Sweet Pea. Det var en butikk hvor mange artister solgte sine stempler fra som dessverre er nedlagt nå. Jeg vet dessverre ikke artistens navn bak dette motivet.
Prøv deg gjerne på utfordringen vår du også. Flott premie fra Wycinanka kan bli din :)

Klem fra meg

Utfordringer:

CardMania: cmc105-nautical.
Crafting from the Heart: challenge-209.
Crafty Girls Creations: challenge-48.
Create and Inspire: challenge-74.

1 kommentar:

  1. Gorgeous. Thank you so much for sharing with us at Crafty Girls Creations.

    SvarSlett