Translate

torsdag 5. juli 2018

Gjestebok eller fotoalbum.

Det er sommer igjen og som vanlig slår Papirlosjen sammen juli og august og har tema ALT ER LOV som utfordring også i år. Sponsor denne gangen er I am Roses. Dette gir oss svært frie tøyler og denne gangen har jeg ekperimentert med en eksplosjonsboks til bryllup.


Nydelige blomster fra sponsor.Pyntegrener fra Kort&Godt. Mønsterark fra Ladybug with friends. 


Chipboarden er kjøpt hos Scrapomania og har fått en omgang med hvit embossing.


Inni.I de to lommene er det brettet et lite kort og lagt oppi.


På den ene siden har jeg festet en lang remse med bazzill og brettet den i sikk sakk. Festet silkebånd i bunn for st det skal holde seg på plass. Mønsterark på alle sider. Mønsterarket er så lyst at det går fint ann å skrive oppå det eller feste bilder om en ønsker det.


På motsatt side har jeg laget mange små konvolutter i bazzill og festet dem i hverandre. Oppi har jeg lagt et lite kort med mønsterark på den ene siden. Har også dekorert baksiden på konvoluttene med mønsterark. Også her festet jeg silkebånd nederst slik at det er lett å holde det på plass.

Denne boksen kan man bruke som gjestebok,minnebok,bildealbum o.l. Dette var et morsomt prosjekt som jeg nok vil prøve å finne flere varianter på.

Klem fra meg

Utfordringer:

Card Mania: cmc106-anything-goes.
Crafting from the Heart: 2018/07/challenge-213.
Crafty Creations Challenges: challenge-369-anything-goes.


1 kommentar:

  1. Flott vri på eksplosjonsboksen. Har ikke sette denne varianten før, kreativt. Flott dekorert lokk. Takk for at du scrapper med oss i Scrap from your heart. Klem DT-Gunn

    SvarSlett